Predsednik Vučić čestitao Božić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao Božić srpskom patrijarhu Irineju, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i vernicima.

„Vaša Svetosti, neka ovaj Božić donese Vama lično, monaštvu, sveštenstvu i svim vernicima Srpske pravoslavne crkve, svako dobro i blagoslov. Neka nam ovaj sveti praznik Hristovog rođenja donese mudrost i istrajnost kako bismo učvrstili neprolazne moralne i duhovne vrednosti koje ujedinjuju ljude i koje otvaraju naša srca za svako dobro delo“, naveo je Vučić.

Želimo da nam radosni praznik rođenja Bogomladenca, istakao je on, da snagu da pobedimo sva iskušenja u miru i dostojanstvu.

„Posebno ove godine želim da čestitam Badnji dan i nastupajući Božić episkopima srpske crkve u Crnoj Gori i verujućem srpskom narodu u Crnoj Gori, koji najradosnije praznike dočekuje sa strepnjom i zabrinutošću zbog teških prilika u kojima se nalazi“, naglasio je predsednik Srbije.

„Molimo se Gospodu da nam podari veru da zajednički možemo da stvorimo bolji i srećniji život za sve nas i našu decu, da nam daruje bratske ljubavi kako bismo što više učvrstili temelje naše države u kojoj će svi ljudi dobre volje moći da žive u miru i blagostanju i da nam ojača nadu da ćemo svaki Božić sve radosnije dočekivati uz svevremeni pozdrav – “Mir Božiji, Hristos se rodi! Vaistinu se rodi“, naveo je Vučić u božićnoj čestitci.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *