Zelenović upregao i policiju protiv mladih Šapčana?!

Omladina, mladi sportisti i svi drugi ljubitelji voljni da zaštite otimanje sportskih terena u Benskoj bari, digli su se protiv bahatosti samovolje i ličnih interesa gradonačelnika Nebojše Zelenovića i njegovog mentora Dušana Petrovića, kojima je uvek lično bilo ispred opšteg i društvenog!? Njihova priča o slobodi i demokratiji u Šapcu, po ko zna koji put je pala na ispitu, baš kao i u ovom slučaju u Benskoj bari.

Mladi sportisti i svi drugi brojni rekreativci ne žele da prihvate ono što je pre neki dan Zelenović rekao njihovoj delegaciji u zgradi Arhiva, „da vežbaju na nekoj drugoj lokaciji u gradu“!? Znajući kako su mnogi prošli u ovim „ trange-frange“ kombinacijama, mladi su rešeni da ovu utakmicu sami odigraju do kraja, do konačne odbrane svoga staništa, svoga mesta na kome su se decenijama unazad kovale mnoge medalje za ovaj grad i ovu zemlju.

Od juče se potpisuje peticija građana, jer žele sami da se izbore sa ovim problemom i uopšte ne žele bilo kakvu politizaciju ovog slučaja! Za njih je ovo pitanje lične časti, morala i kredibiliteta ove vlasti, koja hoće bahato da im otme ono što im nikako ne pripada. Građani Šapca su ogorčeni najnovijim potezima gradskih vlasti, za koje tvrdo veruju, uskoro će konačno videti leđa. Mladima stiže podrška sa svih strana!

Zelenović i Petrović neće tako lako odustati od sopstvenih interesa i dubokog džepa, dokazali su juče, kada je specijalna ekipa policije stigla na predmetnu lokaciju sa kamerom u ruci: Snimali su pedatno sve prisutne, verovatno po nalogu gradonačelnika, kako bi mogli drugim sredstvima da pokušaju razbijanje Pokreta otpora! Ko je i u čije ime šabačku policiju stavio u službu jednog čoveka i njegovog „političkog oca“? Ko je taj koji se i ovaj put uzdigao iznad društvenih i opštih interesa?

Na kraju, zbog čega je policija snimala sve prisutne mladiće na terenu bez znanja njihovih roditelja ili ličnog odobrenja prisutnih? Mnogo pitanja na koja bi ovdašnji načelnik morao konačno da odgovori,  da izađe iz „svoje špilje“, pokaže da radi u interesu svih građana. Ovako, samo već postojećim pričama dodaje još jednu, da je „verni sledbenik odavno potrošene političke opcije“.

INFO 24 / Ekipa dopisnika iz Šapca

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *