Zdravstvenim radnicima iz kovid sistema je uručeno 10.000 vaučera sa popustom od 50 odsto za letove Er Srbije.


Zdravstvenim radnicima iz kovid sistema je uručeno 10.000 vaučera sa popustom od 50 odsto za letove Er Srbije.
Vaučere su predstavnicima zdravstvenih ustanova u kovid sistemu uručili ministar zdravlja Vlade Republike Srbije Zlatibor Loncar i generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit, koji su prethodno potpisali Ugovor o saradnji između Ministarstva zdravlja i te avio-kompanije.

Lončar je nakon uručenja vaučera pohvalio i zahvalio Er Srbiji na ovom gestu.

“Mnogima su puna usta kako su naši medicinski radnici veliki junaci i heroji. Obično ostane na tim pohvalama i rečima da su u prilici dali bi im sve, to kratko traje. Ovaj potez Er Srbije je mene lično iznenadio, malo sam bio skeptičan jer mislim da je to ogroman trošak za kompaniju”, rekao je Lončar.

Naveo je da je Er Srbije na ovaj način poručila da su zdravstveni radnici koji se bore protiv kovida to i zaslužili i da ta kompanija želi da im pomogne i pokaže poštovanje i zahvalnost za sve što su učinili.

“To je nešto konkretno što nije ostalo na rečima”, rekao je Lončar i ponovo izrazio zahvalnost svim medicinskim radnicima koji se bore protiv kovida.

Poručio je da ćemo rezultata požrtvovanosti medicnskih radnika u Srbiji biti svesni za pet do 10 godina, kada se urade analize rezultata i uporede sa drugim zemljama.

“Tek onda ćemo biti svesni onoga što ste uradili, tek tada ćete biti ponosni na ono što urađeno”, naglasio je Lončar.

Naveo je da prethodni period nije bio lak za Er Srbiju i celu industriju koja se suočavala sa najvećom krizom, a da je ta kompanija pomogla medicnskim radnicima uprkos teškom periodu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *