Zaplenjeno 140 kg marihuane, Stefanović hvali rad policije

Policija u Prokuplju zaplenila je oko 140 kilograma marihuane u Blacu i uhapsila A. J. (1972) iz Aranđelovca.

Policija je marihuanu pronašla prilikom kontrole teretnog vozila, kojim je upravljao osumnjičeni A.J., u tovarnom delu ispod slame i upakovanu u pakete i potom u osam vreća, saopštio je MUP.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohavlio je rad policije na terenu, navodeći da je ta zaplena samo jedna u nizu akcija koje policija širom Srbije nastavlja i u 2020. godini.

On je podsetio i da je tokom prethodnih desetak dana u policijskim akcijama zaplenjeno više kilograma heroina i amfetamina.

„Želim da zahvalim svim ljudima iz policije koji danonoćno rade i razumeju koliko je važno da kao zemlja izađemo kao pobednici iz ove teške borbe i pošaljemo jasnu poruku da ne postoji mesto u Srbiji gde će bilo koji narko-diler biti bezbedan i slobodan. Zato ohrabrujem pripadnike policije da nemilosrdno svakog dana rade na suzbijanju narko-trafikinga u Srbiji“, poručio je Stefanović.

Osumnjičenom, koji se sumnjiči za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, određeno je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Prokuplju.

INFO 24 / Foto: Ilustracija/pixaby

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *