Za našu decu

“Srbija je prva država u svetu koja je dozvolila da građani susedne države, u ovom slučaju građani BiH, mogu slobodno da dođu na teritoriju Republike Srbije i prime vakcinu protiv korona virusa.

Srbija predvođena Aleksandrom Vučićem, i te kako zna kako se vodi odgovorna, demokratska politika, kako svi imaju ista prava u Republici Srbiji, i mi tako šaljemo jasnu poruku i Evropi i svetu”, rekao je narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić na sednici Skupštine Srbije.


On je naveo da je sada sektor poljoprivrede uz sektore privrede, infrastrukture, saobraćaja i energetike jedan od bitnijih sektora koji puni budžet države Srbije i gde se otvaraju nova radna mesta i privlače se nove investicije.


“Mladi imaju motiv da ostanu u svojoj otadžbini Srbiji i samim tim to će da utiče na nekom narednom popisu stanovništva da imamo više stanovnika svih nacija na teritoriji države Srbije. Ali, da bi to ostvarili i da bi sproveli tu politiku mi moramo da nastavimo da podržavamo odličnu politiku koja ima sloga, ne slučajno, „Za našu decu“, za našu budućnost. Moramo da podržavamo politiku Aleksandra Vučića i javnost da uvek podsećamo na alternativu.


Na sreću i poslednji lokalni izbori i u Kosjeriću i Zaječaru su potvrdili šta narod misli o politici Aleksandra Vučića. Još veća podrška i mnogo bolji rezultati. Narod je sada i u ovim teškim trenucima borbe i protiv korona virusa i borbe protiv mafije i borbe za rast ekonomije, pružio još veću podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću, jer zna da je to politika za našu decu, za budućnost u koju verujemo”, zaključio je Uglješa Mrdić.

/INFO24/Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *