Vulin: Niko se neće izviniti zbog Aleksićevih laži

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio večeras da se niko neće izviniti Andreju i Aleksandru Vučiću i njihovoj deci, ni svima drugima koji moraju da trpe laži Miroslava Aleksića, a da će on nastaviti da laže sve dok Srbija ne bude kažnjavala one koji blate državu.

„Dokaz da je Aleksić lažov stigao je i od Tužilaštva za organizovani kriminal. Andrej i Aleksandar Vučić nemaju nikakvu, ni posrednu ni neposrednu, vezu sa farmom Jovanjica ili njenim vlasnikom. Na žalost, moralo je da prođe vreme koje je iskorišćeno za nekažnjeno i organizivano blaćenje i pravljenje slučaja tamo gde ga nema“, izjavio je Vulin povodom saopštenja Tužilaštva u kome se kaže da ne postoje osnovi sumnje da su Aleksandar i Andrej Vučić bili u bilo kakvoj komunikaciji sa vlasnikom „Jovanjice“ niti da su na bilo koji način učestvovali u krivičnom delu koje se Predragu Koluviji stavlja na teret.

Vulin je dodao da nikome nije važno što je Aleksić lažov, mediji koji su prenosili i dodavali Aleksićeve laži neće se izviniti i neće dati isti prostor istini kao što su dali izgovorenoj laži, navodi se u saopštenju.

„Niko se neće izviniti Andreju i Aleksandru, njihovoj deci, baš kao što se niko neće izviniti ni meni ili svima drugima koji moraju da trpe Aleksićeve laži. Aleksić neće odgovarati i nastaviće da laže zajedno sa Marinikom i Pacolijem. Ðilas će od njih tražiti da nastave, a njegovi mediji će preneti nove laži i tako sve dok Srbija ne bude kažnjavala lažove koji blate državu i pokušavaju da unište čitave porodice“, rekao je Vulin.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *