Vulin: Kad vidite ko vas napada, znate da radite nešto dobro

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da nema tog Pacolija, Tepićeve ili koga god ko nas napada, zbog koga ćemo prestati da se borimo za jačanje Vojske Srbije.

Kad vidite ko vas napada, znate da ste uradili nešto veliko i dobro za srpski narod i srpsku vojsku, izjavio je Vulin u skupštini, odgovarajući na napade Bedžeta Pacolija.

„Bedžet Pacoli, taj isti kome Marinika Tepić obezbeđuje prostor i priliku da govori, sada je napao Vladu Republike Srbije, konkretno mene, zato što, kako kaže – vaskrsavam zločinačke ratne brigade, brigade koje su činile zločine u Bosni i Hercegovini i na Kosovu i Metohiji, rekao je Vuln.

Osećam potrebu, istakao je on, da još jednom stanem u zaštitu svih naših pripadnika, svih naših boraca, i svih koji su branili ovu zemlju, a posebno pripadnika 63. padobranske i 72. brigade za specijalne operacije, da još jednom potvrdim koliko je naša zemlja posvećena odbrani onih koji su je branili, kazao je ministar Vulin.

On je naveo da, „čim vidite ko vas napada za nešto, vi znate da ste nešto veliko i dobro uradili za srpski narod i za srpsku vojsku“.

Jutros sam imao sastanak i sa predstavnicima određenih boračkih udruženja, koja upravo okupljaju bivše pripadnike te dve brigade, koji su iskreno ponosni što se njihova država konačno uspravila, i što je znala šta će je čekati ali je to uradila, i vratila ove slavne jedinice u rang brigade, kako im i pripada, rekao je Vulin.

Kaže da očekujemo i dalje napade, i kao što smo odmah videli, i od naših, od državljana Srbije, koji su odmah našli načina da napadnu svoju zemlju zbog toga.

Ali znamo da radimo pravu stvar, rekao je ministar odbrane i naglasio da se tako čuva i jača Vojska Srbije, „i nema tog Pacolija, Tepićeve ili koga god ko nas napada, zbog koga ćemo prestati da se borimo za jačanje Vojske Srbije“.

INFO 24 / Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *