Vučićeva PORUKA opoziciji: Videće narod u Srbiji ko je vera, a ko nevera, ko čuva KiM, a ko ga je PRODAO

Opozicioni huligani su više puta vikali na posebnoj sednici o Kosovu i Metohiji, nepristojno se ponašali, a zatim krenuli i fizički da se obračunaju sa predsednikom Srbije.

Vučić je mirno sedeo, argumentovano odgovarao, a nakon što je opozicija predvođena liderom Dveri Boškom Obradovićem nastavila da napada, predsednik je odgovorio:

– Videće narod u Srbiji ko je vera, a ko je nevera, a ko čuva KiM, a ko ga je prodao. Moja reč znači. Kad kažem ono što sam danas rekao, a to je da sam znam kada je vreme da dobijemo vreme za našu zemlju, da neću Srbiju da žrtvujem kao vi, već ću znati šta je moj posao i šta ću da uradim. Znate zašto napadate? Jer nemate druge politike, ne zanima vas Srbija, ni Kosovo, već da imate platformu za sebe da mozete da obmanjujete narod. Vi ste veći Srbi, po čemu? Po parama iz Kolubare, uništenim crkvama, puštanju Kurtija… a sad vi biste da bijete srpske poslanike i predsednika. Mnogo ste jaki. Ko se uplasio? Niko. Nego lepo vam udario adrenalin, pa da budemo veliki – odgovorio je predsednik Srbije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *