Vučić: Zajedno smo se izborili za uspešnu Srbiju

U poslednjih devet godina Srbija vodi jasnu i odgovornu spoljnu politiku, a ojačan ugled i pozicija zemlje, znači i više investicija, radnih mesta i bolji život za građane, poruka je predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

“U poslednjih devet godina, Srbija vodi jasnu i odgovornu spoljnu politiku, veze Srbije i sa Zapadom i sa Istokom danas su bolje nego u protekle tri decenije. Zajedno smo ojačali ugled i poziciju Srbije kako u regionu tako i širom sveta”, istakao je Vučić, praćen susretima sa najznačajnijim evropskim i svetskim liderima.

Bolja reputacija naše zemlje, znači više investicija, više radnih mesta i bolji život za sve građane Srbije.

Vučić je takođe istakao da je Srbija bila domaćin mnogim svetskim liderima, a da iza svih tih poseta i susreta Srbiji ostaju brojni, pre svega, privredni ugovori koji dokazuju da je naša ekonomija najnaprednija u čitavom regionu i da je naša zemlja najpouzdaniji i najpoželjniji partner na Balkanu.

“Zajedno smo našu Srbiju učinili poštovanom i snažnom zemljom koja je danas sidro ekonomske stabilnosti u regionu i most koji spaja Istok i Zapad. Zajedno smo se izborili za uspešnu Srbiju čiji se glas danas daleko čuje”, rekao je Vučić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *