Vučić: Stvorili smo novo lice Srbije, hvala na poverenju

Od zemlje u koju niko nije polagao nadu, došli smo do zemlje koja je među najboljima po stopi rasta u Evropi i stvorili novo lice Srbije za koju neuspeh ne postoji kao opcija, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom tri godine od polaganja zakletve i stupanja na dužnost predsednika Srbije.

„Hvala vam što ste razumeli da samo teškim radom možemo da menjamo stvari. Kilometri koje smo izgradili, svi oni koje ćemo tek izgraditi, su kilometri naše slobode, našeg mira i naše snage“, napisao je Vučić na Instagram nalogu „budućnošrbijeav“.

To su deonice naše volje i naših snova, to su putokazi zrelosti, jedne države i jednog naroda, ističe predsednik.

„Za nas neuspeh ne postoji, kao opcija. Za nas su mir i stabilnost jedini izbor. Danas smo deo demokratskog i slobodnog sveta. Hvala vam na poverenju da budućnost Srbije gradimo zajedno“, poručio je Vučić u objavi.

On je uz poruku objavio i video koji ilustruje najvažnije momente tokom protekle tri godine njegovog mandata od momenta polaganja zakletve, do danas.

U snimku se mogu videti susreti Vučića sa najvišim svetskim liderima, otvaranje brojnih fabrika u Srbiji, gradilišta, novi putevi, bolnice….Prikazani su i susreti Vučića sa građanima, radnicima, uz poruku predsednika – „Hvala na poverenju“.

INFO 24 / Tanjug / Foto: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *