Vučić: Pre početka marta dobićemo još milion vakcina

Odlične vesti za Srbiju. Dobio sam potvrdu od naših prijatelja da ćemo u nekoliko faza, do kraja februara i marta, obezbediti još gotovo milion vakcina, saopštio u video poruci predsednik Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je to saopštio u video poruci objavljenoj na Instagram nalogu budućnostsrbijeav.

On se izvinio i što nije svečano odeven i naveo da je od jutros imao „više važnih telefonskih razgovora s našim prijateljima širom sveta, sa ciljem da bude obezbeđeno što je moguće više vakcina za naše građane“.

„Ponosan sam na naše ljude što su razumeli značaj vakcinacije, što su shvatili da je zdravlje važnije i preče od svega za našu zemlju“, rekao je Vučić.

On je naveo da nije imao strpljenja da se svečano obuče pa da se obrati građanima jer je izuzetno uzbuđen što danas može da saopšti da će Srbija pre početka marta, dakle za samo mesec dana, dobiti još milion vakcina i da je dobio tvrdo obećanje za to.

„Znate da se ne pozivam na ugovore jer po ugovorima smo obezbedili šest i po miliona vakcina, ali sad ne pričamo o ugovorima, pričamo o stvarnim vakcinama. Pre početka marta, dakle za samo mesec dana, dobicemo još milion.

INFO 24 / Tanjug / Foto: Beoinfo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *