VUČIĆ PORUČIO: SNS će još jače da radi za građane Srbije

U Novom Sadu završen je sastanak proširenog sastava Izvršnog odbora SNS i stranačkih odbora iz Vojvodine na kome je predsednik Srbije i lider stranke Aleksandar Vučić poručio da će naprednjaci pred građane izaći sa konkretnim rezultatima svog rada, ali i konkretnim planovima za budućnost, rečeno je Tanjugu u SNS.

Predsednik je na skupu koji je trajao oko dva sata između ostalog rekao da je SNS otvorena stranka za sve poštene ljude, a da su svi odbori dužni da pozovu članstvo na sastanke stranačkih organizacija kao pripremu pred predstojeći Kongres stranke kao i da se time kreće u pripremu za kampanju za predstojeće izbore.

– Ono na čemu ćemo insistirati je da svi građani budu obavesteni sta smo uradili, i u lokalnim zajednicama, opstinama, gradovima i na nivou države – naveo je Vučić.

Pored poruka o radu stranke, predstojećem Kongresu i izborima, predsednik je rekao da se Srbija nalazi u izazovnim vremenima, da mnogima smeta to što danas Srbija nije slaba drzava, što se ne dodvorava nikome i ljubomorno čuva svoju suverenost i nezavisnost.

On je posebno istakao ekonomske rezultate i gradnju i obnovu infrastrukture.

Ponosan je, kako je rekao, na postignuto, i poručio da će zato još jače da rade za narod Srbije.

– U SNS ima mesta za sve postene i vredne ljude, treba da ostanemo otvorena stranka, stranka koja prima rasirenih ruku ljude u svoje redove, u svoju porodicu – rekao je Vučić.

On je istakao da nikada ne smeju ni da zaliče na one koji su, kako je naveo, svojom bahatošću, lopovlukom unistili i razorili Srbiju.

– Oni su fabrike zakatancili, a mi ih otvaramo sirom Srbije… Boricemo se za svaki novi put, prugu, most, bolnicu, dom zdravlja, skolu, za novo povecanje plata i penzija. Niko nam ne moze zabraniti da volimo i radimo za svoju Srbiju – rekao je Vučić.

Skup koji je trajao oko dva održan je u prepunoj dvorani Spensa u prisustvu više hiljada ljudi koji su aplauzom pozdravili dolazak Vučića.

Na sastanku su učestvvoali i potpredsednici i članovi Predsedništva stranke, a održan je bez prisustva novinara.

Vučić je sinoć u Nišu održao sastanak sa stranačkim odborima centralne Srbije i Kosova i Metohije na kome je dao zadatke odborima i takođe poručio da se pripremaju za Skupstinu stranke i izbore.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet