Vučić: Ne plašim se za svoju bezbednost, znam da radim dobro za Srbiju

Ne plašim se za svoju bezbednost, znam da radim dobro za Srbiju i za svoj narod, rekao predsednik Vučić komentarišući izjavu koju je mađarskim organima dao plaćeni ubica Čaba Der da su mu dve kriminalne grupe tražile da ubije Vučića.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da ga ne brinu pretnje njegovoj bezbednosti, na koje upućuje izjava Čabe Dera.

„Malopre sam dobio informaciju da je istina da je on to rekao, pitanje je sada šta je stvarno istina. Nemam baš nikakav strah, ne interesuje me šta neko pokušava da uradi, ja znam da radim dobar posao za svoj narod“, kaže Vučić.

Reč je o izjavi koju je mađarskim organima dao plaćeni ubica Čaba Der, da su mu dve kriminalne grupe sa ovih prostora tražile „Vučićevu glavu“.

Vučić je naveo da se ne plaši za svoju bezbednost i upitao da li pojedini njegovim nestankom žele da zaustave razvoj Srbije, izgradnju železnice, auto-puteva i sutrašnju jednokratnu isplatu medicinskim radnica od 10.000 dinara…

Ističe da niko drugi ne može da vam nanese sramotu svojim, kako kaže, izmišljotinama, lažima, postupcima ili fizičkim nasiljem.

„Štetu možete naneti samo sebi svojim neradom, javašlukom ili nečim gorim. Veoma sam ponosan na borbenost i trud svih ljudi sa kojima radim, celog našeg tima i na rezultate koje postižemo“, rekao je Vučić.

Kazao je da će javnost u narednim danima dobiti zvaničan podatak o značajnom uvećanju rezervi zlata, i dodao da je i na taj rezultat ponosan.

„Srbija će nastaviti sa tim, to su stvari koje ne možete da promenite, a to jedan čovek niti može da nosi sve na sebi, niti ćete mnogo da promenite šta god da uradite“, naveo je Vučić.

Srbiji nisu potrebni sukobi,manite se političkih pajaca…

Sit sam kukavica koji neprestano pozivaju na sukobe, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na pitanje o izjavi Mlađana Ðorđevića koji priziva rat na ulicama ukoliko izbori ne budu po volji opozicije, Vučić kaže da Srbiji nisu potrebni sukobi, već mir i stabilnost.

Građane je zamolio da ne obraćaju mnogo pažnje na političke pajace poput Mlađana Ðorđevića, koji, kako ističe, ne modu da pobede ni u kafani, a kamoli u nekom selu, opštini ili gradu.

„Tako da sam sit raznih kukavica koji svakog dana prete ratovima i sukobima. Srbiji nisu potrebni ratovi i sukobi, već mir i stabilnost. Srbija će imati normalne izbore“, naglasio je predsednik Srbije.

Vučić navodi da se treba zalagati za napredak i da Srbija bude uspešna u ekonomiji i u obnovi svoga duha, kao i za Srbiju koja treba da se takmiči sa najboljim evropskim zemljama, a ne da bude na dnu Evrope, kao što je bila u vreme Mlađana Ðorđevića.

„Molim ljude da se ne sekiraju i da ne obraćaju mnogo pažnje na različite političke pajace“, poručio je Vučić.

INFO 24 / Tanjug / Foto: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet