Vučić nastavlja da obilazi radove

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obilazi radove na auto – putu E-763 Miloš Veliki, na deonici Preljina – Požega, tunel “Laz”, a dogovoren rok za završetak radova je 6. januar 2022. godine. Ova deonica duga 31 kilometar najzahtevnija je na pravcu do Požege, imaće tri tunela i 35 mostova, što je otprilike trećina dužine te deonice.

Ovo je najteža deonica u Srbiji do sada

Kako je rečeno prilikom obilaska, ovo će biti najduži tunel na auto-putu.

– Ovo je najteža deonica u Srbiji do sada, nismo se do sada suočavali do sada sa ovako teškim deonicama, između Čačka i Požege gde smo proporcionalno imali najveći broj saobraćajnih nesreća. Sad smo izabrali drugu trasu, ljudi rade vredno, naše je da ih pritiskamo i molimo da završe ranije, jer svaki dan ranije sačuva neki život. I ne samo to, time će brže doći investitori. Ja ove ljude cenim, poštujem i volim kad vidim koliko su posvećeni radu, ali moj posao je da vršim pritisak da završe to što pre – rekao je Vučić.

obilazak radova, auto-put E-763, Milos Veliki, Aleksandar Vucic
Tanjug Printscreen

Tri petlje, Požega, Milanovac i Užice koštaće dodatnih 25 miliona evra istakao je predsednik.

Predsednik je istakao i da je Srbija na dobrom putu.

Kineska ambasadorka Čen Bo rekla je da su istu lokacijz obišli u junu prošle godine, a da je do sada projekat postigao veliki napredak.

– Suočavajući se sa pandemijom nijedan projekat nije stao – rekla je Bo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet