Vučić čestitao Kurcu stupanje na dužnost kancelara

„Primite moje iskrene čestitke i najbolje želje za uspeh u radu na dužnosti austrijskog kancelara“, naveo predsednik Aleksandar Vučić u čestitki Sebastijanu Kurcu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je, povodom stupanja na dužnost, čestitku kancelaru Austrije Sebastijanu Kurcu.

„Primite moje iskrene čestitke i najbolje želje za uspeh u radu na dužnosti austrijskog kancelara. Veliko poverenje, ukazano Vašem znanju i političkom iskustvu, nosi i veliku odgovornost. Uveren sam da ćete, uz Vama svojstvenu volju i predanost radu, nastaviti da vodite Austriju putem uspeha i napretka, na dobrobit cele Evrope“, naveo je Vučić u čestitki.

Kako je saopšteno iz predsednikovog kabineta, on je izrazio uverenje da će kroz buduću saradnju doprinositi sve boljim političkim odnosima i ekonomskoj saradnji Srbije i Austrije, na dobrobit obe zemlje.

„U nama ćete uvek imati i pouzdanog partnera u očuvanju mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu, jer čvrsto verujemo da je politika saradnje jedini način za napredak regiona“, naglasio je Vučić.

On je takođe zahvalio Kurcu na razumevanju i podršci Austrije za evropski put Srbije.

INFO 24 / Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *