Vučević: Ponosan što su istina i pravda pobedili

Potpredsednik SNS Miloš Vučević reagovao je, povodom saopštenja Tužilaštva za organizovani kriminal, kome je on podneo krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata i istakao da je ponosan na to što su istina i pravda još jednom pobedili.

Foto: Facebook printscreen

„Povodom krivične prijave koju sam 9.decembra prošle godine podneo protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, danas se oglasilo Tužilaštvo za organizovani kriminal. Tužilaštvo je saopštilo da ne postoje osnovi sumnje da su Aleksandar i Andrej Vučić u bilo kakvoj komunikaciji ili kontaktu sa vlasnikom Poljoprivrednog dobra „Jovanjica“ Predragom Koluvijom, na kojem su nadjene velike količine marihuane“, naveo je Vučević u pisanoj izjavi.

„Saopštenjem Tužilaštva za organizovani kriminal još jednom je dokazano koliki su lažovi i manipulatori Đilas, Jeremić i ostala tajkunska bratija, koja je posle otkrića policije na Poljoprivrednom dobru „Jovanjica“ brže-bolje optužila Aleksandra i Andreja Vučića za saučesništvo u krivičnom delu. Tužilaštvo je utvrdilo da su svi navodi Đilasa, Jeremića, Aleksića i ostalih iz Saveza za Srbiju, a koje sam doslovce citirao u krivičnoj prijavi, netačni. Ponosan na to što su istina i pravda još jednom pobedili“, naveo je on.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *