Vučević čestitao praznike predstavnicima medija

Na tradicionalnom novogodišnjem prijemu, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je praznike predstavnicima medija i zahvalio im se na dobroj saradnji tokom 2019. godine. Tom prilikom on je istakao da na događajima rado odgovara na sva pitanja, te da su novinari uvek dobrodošli.

Hvala i na kritikama i na sugestijama, zahvaljujući novinarima mi se trudimo da budemo bolji. Uvek ima propusta, ko radi taj i greši, ali nastojaćemo da ih zajedno ispravimo – naglasio je gradonačelnik Vučević.

Na novinarsko pitanje šta očekuje od 2020. godine, gradonačelnik je rekao da su pokazatelji i trendovi u pogledu ekonomije i budžetskih kretanja dobri.

Dobra nam je i investiciona politika i bićemo sposobni da konkurišemo za projekte u okviru najavljene strategije “Srbija 2025“, da obezbedimo još više novca i radnih mesta za Novi Sad. Cilj nam je da imamo još bolje uslove za život i da pravilno odgovorimo na kapitalne izazove sa kojima se suočavamo. Ja sam uvek blagi optimista kada je reč o Novom Sadu, tako da očekujem bolju 2020. godinu – zaključio je gradonačelnik Miloš Vučević.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *