Vučević: Aleksandar Vučić je sve uložio u budućnost Srbije

Aleksandar Vučić je sve uložio u budućnost Srbije – ideje, pamet, hrabrost, celog sebe, rekao je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević.


Pokazao je da ako nešto zaista želite, ako imate hrabrosti da u to sve uložite, da onda svaki cilj može biti dostižan. A njegov cilj je bogatija i poštovanija Srbija, država sretnih građana, ponosna i uvažavana u svim centrima moći.

Za to je naš predsednik Vučić spreman da podnese svaku žrtvu, pa i one najgore, najsramnije i najbrutalnije laži, pretnje, spletke kojima su izloženi njegovi najmiliji, članovi njegove porodice, majka, deca, brat Andrej.

Većina ljudi ne može ni da zamisli koliko hrabrosti poseduje naš predsednik Aleksandar Vučić. I on takav nikada neće odustati od borbe za Srbiju. Za njega nema nazad.

To nazad je rezervisano za one koji su se izvinjavali, mahali belom zastavom, potpisivali razne paktove, za one koji su krali od naroda i razarali Srbiju.

Taj ološ će uvek biti iza nas, i to neće promeniti otrovni jezici njihovih plaćeničkih medija, udvorica, krtica, tajkuna, špijuna i čitave mreže ispletene sa ciljem da se destabilizuje Srbija i nasilno dođe na vlast.

Džaba im sve. Mi idemo napred, još brže, i u još bolju Srbiju! Jer nas vodi najbolji!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet