Vreme za sudski epilog

Sasvim je jasno da je konačno vreme za sudski epilog u vezi cele priče u vezi nelegalnog prisluškivanja predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića i njegove porodice.


Vreme je da odgovaraju svi oni koji su se ogrešili o zakon i ugrozili bezbednost predsednika Srbije i njegove porodice. Nadam se da će odgovarati u skladu sa zakonom i svi oni koji su učestvovali u tome a nalaze se i u opozicionim redovima ili među tajkunima i kriminalcima.


Isto tako vreme je za sudski epilog i za aferu vezanu za milionske iznose na inostranim računima tajkuna i opozicionara, koji su se proslavili po aferama dok su bili na vlasti.


Svedoci smo da pojedini profesori, mediji, nevladine organizacije ne samo da kritikuju način borbe protiv mafije i zazotkrivanje velikih afera nego koriste maltene svaku priliku da napadnu na najgori mogući način porodicu Vučić.
Vreme potvrđuje da nema zaštićenih i da će odgovarati svi koji su bili učesnici ovih afera i koji su povezani sa protivustavnim i protivzakonitim radnjama bez obzira na stranačku knjižicu.


Dobro je što su izašli u javnost i svi podaci o monstruoznim zločinima uhapšenih vođa kriminalnih klanova. Suština cele priče je da su se strašne stvari dešavale u Srbiji.
Svi građani treba da podrže ovu snažnu, energičnu i jaku borbu protiv mafije sa svim svojim pipcima. A ima ih. I u regionu i u drugim delovima sveta. Ta borba nije laka. Ali je neophodna. U toj borbi je potrebno jedinstvo svih nadležnih institucija.


Onaj koji je udario na državu i predsednika Vučića i njegovu porodicu, ne misli dobro Srbiji.
Zato je dobro što smo svedoci jake reakcije države. Zato je dobro da što pre dođe do sudskog epiloga.
Sreća za Srbiju i sve njene građane koji poštuju Ustav i zakone je što je na čelu naše države Aleksandar Vučić.

Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet