Više od dva miliona dinara kraljevački privrednici sakupili za šest sati za Opštu bolnicu „Studenica“

Privrednici grada Kraljeva ne prestaju da pomažu svojim sugrađanima. Tokom vanrednog stanja, koje je usled pojave i širenja epidemije bolesti COVID-19 bilo proglašeno na čitavoj teritoriji Republike Srbije, kupili su pakete pomoći sa osnovnim životnim namirnicama za najugroženije Kraljevčane, a potom obezbedili i namirnice za Narodnu kuhinju Crvenog krsta Kraljevo, za najsiromašnije sugrađane koji su svakodnevno upućeni na obrok iz Narodne kuhinje.

Predstavnici kraljevačke privrede ovog puta su se opet udružili da pomognu svojim bližnjima u borbi sa virusom korona. Za samo šest sati, prikupili su 2.200.000 dinara, s namerom da pomognu Opštoj bolnici „Studenica“ u nabavci sredstava neophodnih za rad u ovim teškim vremenima.

Gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić je zahvalio ovim humanim ljudima, koji ni ovoga puta nisu hteli da nastupe kao pojedinci, već kao grupa ljudi koji u ovom trenutku mogu da pomognu.

„Zahvaljujem vam na inicijativi da pomognete Opštoj bolnici „Studenica“. Za samo šest sati ste prikupili više od 2.200.000,00 dinara! Ipak, i pored tolikog iznosa sredstava, još više me raduje što ste još jednom pokazali da ste uvek spremni da pomognete svom gradu i ljudima u nevolji“, rekao je dr Predrag Terzić, gradonačelnik Kraljeva.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *