Više od 150.000 prikupljeno od prodaje ulaznica „Za naše Kosovo i Metohiju“

Milanovčani su poznati po tome da rado posećuju koncerte koji se organizuju u našem gradu, ali ne uspeva svim izvođačima da pokrenu energiju publike i da odbiju povratnu reakciju. Često naše učešće ostane na nivou tihog pevušenja  samo se retki osmele da zapevaju iz glasa.  To međutim sinoć nije bio slučaj. Nastup milanovačkih „Gimnazijalaca“, grupe „357“, „Crnućanke“ i „Kosovskih božura“  u okviru događaja „Za naše Kosvo i Metohiju“ koji je organizovala Fondacija „Delije“ nikoga nije ostavio ravnodušnim, u prepunoj Sali Doma kulture.

Dragan Arsić, grupa 357, Foto: INFO 24

Mirjana Barać, iz Prištine, član anasamba Kosovski božuri kaže da im je posebno drago što su sinoć dobili  pozitivan odgovor i interakciju od mlade publike jer su upravo mladi, taj talas koji treba da nas nosi. Iza sebe „Kosovski“ božuri imaju više od 200 stotine nastupa u poslednjih 16 godina, koliko ansambl postoji a ljudi u Srbiji imaju jako izražene emocije kada prisustvuju njihovim koncertima.

Foto: INFO 24

Grupa 357, čiji je nastup takođe bio veoma zapažen i naišao je na odličnu reakciju publike, iza sebe ima brojna učešće na humanitarnim koncertima.Do sada su nastupali u Herceg Novom, u Trebinju, Zvečanu, banja Luci, na Marakani i mnogim drugim mestima.

Iz Humanitarne fondacije „Delije“ kažu da su više nego zadovoljni odzivom Milanovčana ali i iznosom novčanih sredstava prikupljenih ovom prilikom, jer je više od 150.000 dinara prikupljeno samo od prodaje ulaznica.

Foto: INFO 24

Sinoćnji koncert u Gornjem Milanovcu jedan je u nizu koje organizuje humanitarna fondacija „Delije“, u narednim mesecima ovakvi događaji biće organizovani i u drugim gradovima.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *