Vidoje Petrović ponovo jednoglasno izabran za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Loznici

Na Izbornoj skupštini Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Loznici, ponovo je za predsednika jednoglasno izabran Vidoje Petrović, gradonačelnik Loznice. Za njegov ponovni izbor glasalo je ukupno 174 delegata svih mesnih odbora sa teritorije grada Loznice. Izbornoj Skupštini pored delegata i članova Srpske napredne stranke u Loznici, prisustvovali su i Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora stranke, i Branislav Malović, član Predsedništva i koordinator za Mačvanski i Kolubarski okrugi i Željko Marjanović, član Glavnog odbora stranke.

U obraćanju prisutnima nakon izbora na mesto predsednika gradskog odbora Vidoje Petrović se najpre zahvalio svima na ukazanom poverenju i dodao:

„Mudra i državotvorna politika predsednika Aleksandra Vučića je stub i okosnica rada Srpske napredne stranke, a ono što je posebno važno jeste da svaki dan pokazujemo da imamo dobre ljude, da se borimo za svakog građanina Loznice i da vodimo Loznicu na najbolji način pri čemu imamo istorijsku podršku od strane naše države – predsednika i Vlade Republike Srbije“

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *