Vesić: Procedura poslata na više od 10.000 adresa u Krnjači

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuku profilu proceduru izgradnje kanalizacije i priključenja na kanalizacionu mrežu u naselju Krnjača, a koju je poslao na više od 10.000 adresa stanovnika leve obale Dunava.

„Kao što je i obećao predsednik Aleksandar Vučić, gradiće se kanalizacija na levoj obali Dunava. Mi naša obećanja ispunjavamo. Hvala vam na podršci koju nam pružate. Mi ćemo raditi još snažnije kako bi vam obezbedili najbolje uslove za život. Idemo dalje“, napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Uz tekst, Vesić je objavio i tekst Procedure u kojoj se navodi kada je potpisan ugovor sa EBRD, šta sve obuhvataju radovi koji će se obavljati, šta je sve potrebno od dokumentacije, na koji način će biti građen granični šaht.

U Proceduri je objašnjeno i da će cena naknade po domaćinstvu koja se sada prijave iznositi 60.977,50  dinara po domaćinstvu uz mogućnost plaćanja na 60 mesečnih rata, što je jedini trošak građana koji će ući u projekat.

Naknadna priključenja građani će plaćati o svom trošku, odnosno građani koji ne budu ušli u projekata sami će plaćati izgradnju šahta, povezivanje na mrežu i zatvaranje septičke jame.

INFO 24 / Tanjug / Foto: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *