Verujem u Srbiju svim srcem

Sada je potrebna najveća moguća podrška celog našeg naroda našoj fudbalskoj reprezentaciji. Lako je napadati igrače koje predvodi selektor i legenda našeg i svetskog fudbala Dragan Stojković Piksi.

Da li smo svesni da nas je Piksi odveo na svetsko prvenstvo? Da li smo svesni da su ovo isti oni igrači koji su bili na pragu toga da ostanu bez plasmana na svetsko prvenstvo i da ne pobede u Ligi nacija. I onda je došao Piksi i podigao naše momke i eto nas na najvećoj svetskoj smotri fudbala. 

Da podsetim da se na ovo prvenstvo nije plasirala jedna od najboljih reprezentacija svih vremena i višestruki svetski i evropski prvak Italija. Na prvenstvu ne učestvuju i nekadašnji prvak Evrope i to ne tako davno Grčka. Nema ni Švedske, Norveške, Mađarske, Češke, Kolumbije, Nigerije i Čilea. Sve su to dobre fudbalske zemlje. 

I sada kada naši nisu pobedili Brazil i Kamerun ne valja Piksi, ne valjaju igrači…

Dokle više da gazimo naše sportiste čim ne ispune naša očekivanja a prethodno su nas obradovali dosta puta.

Budimo ljudi.

Najčešći kritičari su upravo o i koji nikada nisu radili fizičko i koji se nisu aktivno bavili sportom, pa i ne znaju koliko je to nekoga pobediti.

Pružam punu podršku našim “orlovima” predvođenih Piksijem i u meču protiv Švajcarske i u svim narednim mečevima i ove i svih narednih godina. Verujem u našu reprezentaciju. Verujem u Srbiju! Svim srcem.

Završavam rečima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je jasno poručio:

“Vidite razliku između građana Srbije i političke elite bivšeg režima. Naši ljudi su tužni, ja sam tužan. Da im ja solim pamet, da ja to znam bolje nego oni… Naše je bilo da im obezbedimo pristojne uslove, to je ono što možemo da uradimo. Ja sam zahvalan Piksiju za sve što je uradio za srpski fudbal, svim reprezentativcima što neumorno treniraju. Nekada dok sam bio deo jedne tribine, mi smo ljubav prema klubu dokazivali pružajući im podršku kada gube. Igraćemo, pobedićemo…Čak i da ne pobedimo, ja ću uvek biti uz svoju zemlju, reprezentaciju, svoj narod. Ja ću u petak uveče biti svim srcem uz “orlove”. Svim srcem sam uz sve te momke. Igraćemo i pobedićemo”.

Živela Srbija!

Samo napred “orlovi”!

Uglješa Mrdić

29. novembar 2022. godine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *