VUČIĆ POSLE PREDSEDNIŠTVA: SNS se ujedinjuje sa Šapićevom strankom!

Predsednik Aleksandar Vučić preneo je da je na današnjoj sednici Predsedništva SNS bilo reči o političkoj situaciji u kojoj se zemlja nalazi, pitanju KiM, kao i o ekonomiji i nastavku vakcinacije.

“Razgovaralo se o svemu na šta SNS može da utiče kao najjača politička partija na političkoj sceni”, rekao je Vučić.

On je najavio da će već od petka krenuti na teren, među građane, po selima, kako i se povećao broj vakcinisanih.

“Ja sam kao predsednik ponudio, i to je prihvaćeno, idem ja, a zatim će i Ana Brnabić ići, na teren po selima, da pozivamo ljude da uzbrazmo vakcinaciju”, rekao je Vučić.

On je dodao da je po pitanju broja vakcinisanih danas nešto bolje nego juče.

“Verujem da će svaki dan biti bolje, jer je to uslov za ekonomski oporavak , da firme rade i da stopom rasta možemo da se takmičimo sa najsnažnijima”, rekao je Vučić.

Preneo je i da je bilo reči o predstojećem dijalogu u Brisleu, čiji se, kaže, nastavak očekuje sredinom ili krajem juna.

“Upoznao sam članove sa svim kroz šta smo prošli. Biće važnih sastanaka u narednom periodu, na neke će ići premijerka, na neke ja, da predstavimo zemlju na najbolji način”, rekao je Vučić.

Dodao je i da će se uskoro sastati u Brislu sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom.

Vučić je potvrdio da je dobio pismo predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen, u kojem je izrazila podršku projektu izgradnje i obnove pruge od Beograda do granice sa Severnom Makedonijom.

“Dobio sam izuzetno pismo Ursule fon der Lajen, koje se tiče mog boravka u Briselu i našeg dogovora za izuzetno važan, strateški projekat, prugu Beograd-Niš-granica sa Severnom Makedonijom”.

On je rekao da taj projekat menja sliku Srbije, i zahvalio fon der Lajen na tom pismu.”Dugo se nisam nekom pismu tako i toliko obradovao, naročito kada dolazi iz EU”, dodao je Vučić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *