Valjevci najveću podršku daju aktuelnom gradonačelniku dr Slobodanu Gvozdenoviću

U susret predstojećim lokalnim izborima, pojedini gradski i opštinski odbori Srpske napredne stranke, ali i ostalih parlamentarnih partija, počeli su sa istraživanjem javnom mnjenja. Tako je u toku februara meseca, na teritoriji grada Valjeva, agencija Faktor plus istražila na temu – kome će Valjevci u aprilu dati svoj glas. Akuelni gradonačelnik, dr Slobodan Gvozdenović, kako anketa pokazuje, ima najveću podršku svojih građana.

Podaci agencije Faktor plus, prema poslednjem ispitivanju javnog mnjenja u Valjevu, kažu  da Srpska napredna stranka, na čelu sa aktuelnim gradonačenikom Valjeva, dr Slobodanom Gvozdenovićem, ima ubedljivo najveću podršku građana. Komentarišući istraživanje, prvi čovek Valjeva kaže za INFO 24 da to ni malo ne čudi, jer je, kako naglašava, uvek radio u službi naroda.

“Naravno da očekujem da  pobedimo na ovim izborima ubedljivije nego na prethodnim 2016. godine. Naglašavam da je Srpska napredna stranka od 2014. do 2016. bila u čistoj opozociji das mo mi osvojili 26 od 51 mandata na prošlim izborima. Sada očekujem da imamo isto tako natplovičnu većinu, još ubedljiviju, sa 30 do 35 odbornika. Isto tako, očekujem da imamo još jasniju podršku Vlade Republike Srbiije kada su u pitanju veliki infrastrukturni projekti”, kaže za INFO 24  dr Slobodan Gvozdenović, gradonačelnik Valjeva.

Gostujuću u emisiji Paralela, u produkciji mreže INFO 24, dr Gvozdenović je istakao da je SNS, sa njim na čelu, u Valjevu asfaltirala mnoge puteve i ulice, rekonstuisan  je Dom zdravlja, rešeni su mnogi komunalni, ali i drugi problemi građana, ali da je on, kao prvi čovek grada, obilazio i seoska naselja,u kojima ni jedan političar nije bio u poslednjih 20 godina. Otuda, kako kaže, i ne čudi podatak da je većina ispitanika u anketi pozitivno ocenila njegov rad.

Nada Dželebdžić / INFO 24 / Foto: INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *