Uzmi račun i pobedi 2020 – od danas kreće slanje koverata

Svi punoletni građani Srbije od danas mogu da šalju fiskalne račune i potvrde o plaćanju karticom (slipove) kako bi učestvovali u novom krugu nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, kriterijumi igre su isti kao ranije, a prvo izvlačenje se očekuje krajem novembra, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Kriterijumi nagradne igre identični su kao i u prethodnim izdanjima. Potrebno je spakovati u kovertu 10 fiskalnih računa ili 10 slipova (ne smeju se mešati) pojedinačne vrednosti od najmanje 100 dinara, ne starijih od 1. septembra 2020.

Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče.

Prilikom adresiranja koverata, na prednjoj strani potrebno je napisati UZMI RAČUN I POBEDI 2020. Na poleđini pošiljke obavezno je da se čitko upiše ime i prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnog dokumenta, kao i kontakt telefon.

Slanje koverata je besplatno, a o njihovom čuvanju do formalnog početka nagradne igre stara se Pošta Srbije.

Detaljna pravila nagradne igre biće blagovremeno objavljena u sredstvima javnog informisanja i na sajtu: www.uzmiracun.rs , u skladu sa Zakonom.

Građane i ovog puta očekuju veoma vredne nagrade – 60 automobila i 12 stanova u Beogradu. I ovaj put biće organizovano takmičenje gradova i opština u broju poslatih računa, a najaktivnije lokalne zajednice podeliće ukupan fond od 180.000 evra za projekte od javnog značaja po izboru građana.

Nagradna igra organizuje se u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Najnovije informacije o nagradnoj igri biće redovno objavljivane na sajtu: www.uzmiracun.rs , a građanima je na raspolaganju i kontakt centar putem mejla: kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

Organizator nagradne igre je Vlada Republike Srbije, a podršku pruža Naled.

INFO 24 / Tanjug / Foto: pixabay.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *