UPRAVA CARINA DODELILA AGENT PLUSU STATUS OVLAŠĆENOG PRIVREDNOG SUBJEKTA (AEO)

Uprava carina je pomorsko rečnoj agenciji Agent Plus dodelila sertifikat Ovlašćenog privrednog subjekta (OPS) što predstavlja izuzetno prizanje i potvrdu Svetske carinske organizacije da  ompanija ispunjava najviše standarde u oblasti sigurnosti poslovanja, finansijske izvrsnosti i organizacione efikasnosti, da je prošla rigoroznu kontrolu svih segmenata poslovanja i usvojila stroge evropske standarde.

Svečanosti povodom dodele ovog vrednog sertifikata su ispred Agent Plus-a, prisustvovali izvršni direktor Nemanja Netković i direktor špedicije Ivan Nikolić. Status Ovlašćenog privrednog subjekta je dobilo još samo 13 kompanija, čime se ukupan broj laureata u Republici Srbiji, od 2014 godine povećao na 36.

Direktor Uprave carina Branko Radujko, je prilikom uručivanja AEO sertifikata istakao da on predstavlja krunu velikog rada kompanija na ispunjavanju uslova za ovaj status, ali i nastojanja carine da olakša poslovanje onima rade u skladu sa zakonom. Kompanije sa AEO sertifikatom za sigurnost i bezbednost ostvarivaće pogodnosti prilikom poslovanja sa Kinom i zemljama CEFTA, što će
znatno olakšati trgovinu i promet robe u regionalnim i svetskim okvirima.

Fotka 2

Sertifikat AEO koji nam je dodelila Uprava carina na najbolji način potvrđuje moto naše kompanije "kvalitet bez kompromisa" kojim se rukovodimo u postupanju robom naših klijenata, bez obzira da li dolaze iz Srbije, regije ili širom sveta. Nas u Agent plus grupi, posebno ohrabruje činjenica da smo nastavili da unapređujemo svoje poslovanje i konkurentnost na domaćem i svetskom tržištu, uprkos negativnim okolnostima koje je pandemija virusa COVID-19 izazvala u svetskoj ekonomiji – izjavio je povodom dodele prestižnog AEO priznanja, generalni direktor agencije Agent Plus, Zoran Netković.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *