Uglješa Mrdić: Bravo za Novi Sad i policiju!

“Dok mi ovde u Skupštini govorimo o istini, dok Aleksandar Vučić sa svojim saradnicima uspešno vodi Srbiju, dok se potpisuju sporazumi, dok imamo ekonomski rast, dok smo prvi u Evropi što se tiče revakcinacije, imamo sa druge strane i politiku laži. Međutim, politika laži se polako prekida, što govori i poslednja presuda Miroslavu Aleksiću gde je dokazno da je lažov. Presuda Miroslavu Aleksiću je dokaz da se na lažima ne može graditi politička karijera. Dokazano je da je Aleksić iznosio laži na račun Aleksandra i Andreja Vučića”, rekao je na sednici Skupštine Srbije narodni poslanik Uglješa Mrdić.

Mrdić je pohvalio značaj rada i onih koji dobro vode lokalne samouprave, poput Miloša Vučevića, gradonačelnika Novog Sada, i što je istaknut značaj i dobar rad novosadske policije.

“Na tom primeru je jasno pokazano kako jedna lokalna samouprava, jedan grad u saradnji sa jednom od najvažnijih institucija, u saradnji sa MUP-om, može da napravi, ne samo dobre rezultate, što se tiče rasvetljenja teških krivičnih dela, nego da sprečimo krivična dela da se dogode. To je odličan pokazatelj koliko smo ko Srbija napredovali. Ne samo da se borimo protiv mafije, ne samo da rasvetljavamo najteža krivična dela, nego zahvaljujući našoj policiji mi i sprečavamo da se dogode. To je razlika između nas i to je razlika između bivšeg režima koji je učestvovao u tim krivičnim delima”, zaključio je Mrdić.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *