U TOKU REKONSTRUKCIJA I ASFALTIRANJE PUTA OD PAMBUKOVICE PREMA UBU


Meštani Pambukovice, sela kod Uba, s velikom pažnjom prate radove na asfaltiranju državnog puta II B reda, od Pambukovice do Uba, dužine 12 kilometara, i nadovezuje se na državni put 21, koji povezuje severnu, zapadnu i jugozapadnu Srbiju.

Rekonstrukciju i asfaltiranje ove deonice meštanima je obećao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prilikom posete ovom selu početkom marta. On je tad naglasio da će radovi početi za sedam dana  i da bi trebalo da budu završeni do praznika Đurđevdana, 6.maja.

Da su radovi počeli i ranije, čak 48 sati od posete predsednika Pambukovici, potvrđeno je našem portalu u opštini Ub. Ova deonica je od nemerljivog značaja za žitelje četiri sela, Pambukovice, Zvizdara, Čučuga i Tvrdojevca, i kolovoz je bio veoma ruiniran zbog velikog prometa teretnog i putničkog saobraćaja.

U napredak radova uverio se i Darko Glišić, predsednik opštine Ub, prilikom nedavne posete gradilištu prve deonice puta dužine 7 kilometara. Njegova očekivanja su da radovi budu završeni u predviđenom roku jer su, kako je istakao, počeli i pre zvanično najavljenog početka. Izvođač je Preduzeće za puteve Valjevo a vrednost radova oko 300 miliona dinara.

Meštani Pambukovice se nadaju da predsednik Vučić otvori ovaj put za Đurđevdan za koji im je obećao da će, kako kažu, biti potpuno nov i kao pista. Predsednik Vučić je tada najavio i rekonstrukciju i asfaltiranje puta prema Koceljevi, de bi radovi trebali da počnu u aprilu ili maju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *