U toku je rekonstrukcija ulice Dr Đorđe Kovačević u Lazarevcu

U toku je rekonstrukcija ulice Dr Đorđe Kovačević u Lazarevcu gde je obuhvaćena celokupna zamena vodovodnih cevi u trotoaru, zamena instalacija PTT kablova i optičke mreže, zamena instalacija javnog osvetljenja kao i kompletno popločavanje trotoara.

FOTO: PROMO

U narednom periodu planirani su radovi na proširenju kapaciteta parking mesta, kao i kompletna zamena stubova javnog osvetljenja sa ugradnjom LED rasvete, čime će se značajno povećati broj parking mesta i bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Radove na rekonstrukciji finansirani su iz budžeta GO Lazarevac. Poslednja faza rekonstrukcije ulice obuhvatiće zamenu asfalta čija sredstva za izvođenje radova je obezbedio grad Beograd.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je istakao da se trenutno radi popločavanje trotoara, zamena drvoreda i njihova zaštita, nova rasveta i izgradnja dodatnih parking mesta. Takođe se postavlja se i novi mobilijar, menja azbestni cevovod, a ulica dobija novi asfalt sa podlogom.

Opština Lazarevac pored rekonstruisanih ulica -1300 Kaplara, Kralja Petra Prvog i Karađorđeve ulice, po završetku radova u Ulici Dr Đorđa Kovačevića, dobiće kompletno izgrađenu pešačku zonu koja spaja centar opštine sa kompleksom Doma zdravlja, što u značajnoj meri poboljšava život građana opštine Lazarevac.

INFO 24 / Foto: Promo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *