U prljavom ratu služe se medijima koje kontrolišu: Bliži se kraj Zelenovićeve kriminogene vlasti

Kada se udruže kriminalci i lažovi, onda dobijete intervju, kojim se oni razmeću umesto da ga se stide kao sav normalan i pošten svet.  

Iako je jasno da su izgubili izbore u Šapcu, Dušan Petrović i Nebojša Zelenović nastavljaju prljavu kampanju do poslednjeg trenutka svoje kriminogene vlasti.

Po već oprobanom scenariju u kome optužuju Srpsku naprednu stranku za sve ono što ustvari sami rade, kao kada je bilo reči o kupovini glasova, sada su pribegli još većim izmišljotinama u kojima im pomažu njima bliski ljudi iz kriminogenog miljea.

U svom prljavom ratu služe se medijima koje kontrolišu i finansiraju, pa je tako jedna lokalna televizija, koju nezvanično uređuje Nebojša Zelenović, emitovala intervju sa izvesnim I.S., koji je za razne gadosti optužio srpske naprednjake, koji su se pobedom u Šapcu žestoko zamerili Petroviću i Zelenoviću.

U kampanji blaćenja političkih neistomišljenika dosadašnji vladari Šapca upotrebili su čoveka kriminogene prošlosti koji je nekoliko godina proveo u zatvoru zbog poslova sa heroinom, poznatog i po porodičnom nasilju, osuđenog i zbog teških krađa. Dotični u intervjuu Zelenovićevoj televiziji nije govorio o svojim realnim krivičnim delima, već o izmišljenim delima srpskih naprednjaka.

Inače, kako se saznaje, ovaj čovek koji je predstavljen kao član Srpske napredne stranke, nije registorovan ni u jednoj bazi članova naprednjaka, što je još jedan dokaz o kakvim je monstruoznim lažima reč. Da ne govorimo o činjenici da novinari te televizije nisu ni pokušali da provere navode I.S., koji inače ni nije iz Šapca nego iz Klenka (opština Ruma), pa čak ni to da li je član Srpske napredne stranke.

Jasno je kao dan kome i čemu služe ovakve izmišljene priče. A jasno je i ko je pobedio na izborima u Šapcu što neće promeniti ni 200 Zelenovićevih izmišljotina i niskih napada kakvi ne priliče ni onima koji pretenduju da se nazovu političarima ni onima koji zajedno s njima pretenduju da se nazovu novinarima.

Kada se udruže kriminalci i lažovi, onda dobijete intervju, kojim se oni razmeću umesto da ga se stide kao sav normalan i pošten svet. 

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *