U Gradskoj kući održana javna rasprava o programskim sadržajima RTS-a

U organizaciji Programskog saveta RTS-a, u Užicu je održana prva javna rasprava o programskim sadržajima, sa primedbama, sugestijama, pohvalama i kritikama gledalaca, kako bi pod lupom javnosti, RTS na najbolji način iskoristio svoj kreativni i tehnološki potencijal. Javne rasprave će se održati i u Sjenici i Zrenjaninu, a završna će biti u Beogradu.

„Verujem da smo otvoren grad uvek bili i da smo to i danas i verujem da smo kao građani svesni značaja kvaliteta programa, pre svega televizijskog programa javnog servisa, koji ima posebnu odgovornost prema svojim građanima, koji ga direktno plaćaju za dobar rad“, kaže Tihomir Petković, gradonačelnik Užica.

„Tokom čitave godine RTS je otvoren za mišljena građana ili da se naslonim na onaj stari dobro poznati slogan – duboko uvažavam pravo građana da iznesu svoje mišljenje o tome kako RTS poštuje njihovo pravo da budu blagovremeno, objektivno i nepristrasno informisani o svim relevantnim zbivanjima u zemlji i svetu“, kazao je prof. dr Milivoje Pavlović, predsednik Programskog saveta RTS-a.

Zlatiborske Novine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *