Todorović čestitao sugrađanima početak izgradnje Moravskog koridora

Kao plod sedmogodišnjeg rada Srpske napredne stranke i predsednika republike Aleksandra Vučića, grade se moderni autoputevi kroz našu zemlju.

U narednim danima biće u potpunosti otvoren Koridor 11 (Čačak – Beograd). Započeta je izgradnja drugog kraka Koridora 11 (Čačak – Požega), dok su u prerhodnom periodu pušteni u saobraćaj Koridor 10 – istok (Niš – Dimitrovgrad), Koridor 10 – jug (Niš – Preševo) i savladana je Grdelička klisura. Danas se krenulo u izgradnju Moravskog koridora (Čačak – Mrčajevci – Adrani – Kraljevo – Vrnjačka Banja – Trstenik – Stopanja – Kruševac – Ćićevac – Pojate). Ovaj, kao i svi ostali koridori, dovešće nove investicije i još više radnih mesta u naše gradove, kao što će i obezbediti sigurnu budućnost građana.

Pošto deo opozicije, na čelu sa Draganom Đilasom, smatra da je ovaj, kao i svi do sada izgrađeni koridori, “nepotreban” i da je njihova izgradnja “nepotrebno trošenje para”, jasno pokazuje šta deo opozicije predvođen Savezom za Srbiju misli o ovom području kom gravitira oko pola miliona ljudi, i da je za njih privredni i industrijski razvoj Čačka, Kraljeva, Kruševca i Kragujevca očigledno nebitan. Za dvanaest godina vlasti, Dragan Đilas i njegovi bivši saborci kojih se preko noći odrekao, nisu uradili ništa kako bi ovaj kraj Srbije privredno podigli da noge. Za vreme svoje vladavine, da su hteli, mogli su da učine nešto i za druge delove Srbije, a ne samo za Beograd i svoje džepove. Građanima je sada sasvim jasno da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka vode Srbiju sigurnim koracima u budućnost. Svaki od ovih modernih koridora je veliki korak napred, i svaka nova investicija i radna mesta čine naše gradove i zemlju prosperitetnijim. Mladim ljudima i novim generacijama otvaraju se nove mogućnosti i sigurnost za napredak.

Svim građankama i građanima Čačka i Moravičkog okruga čestitam početak izgradnje Moravskog koridora. Živeo Čačak! Živela Srbija! – objavio je Milun Todorović, gradonačelnik Čačka na svojoj Facebook stranici.

INFO 24 / Fotografije preuzete sa facebook stranice @todorovicmilun

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *