Terzić najoštrije osuđuje emitovanje filma „Vladalac“: Na državnim položajima nema mesta za ličnu mržnju i osvetu jer se tu radi o državi i narodu

Povodom dokumentarnog filma „Vladalac“, koji je emitovan na Televiziji N1, gradonačelnik grada Kraljeva dr Predrag Terzić izražava zaprepašćenje da jedan takav „film“ uopšte može da bude emitovan.

– Izgleda da uspeh i napredak bivša, vlast i pretendenti na vladajuće pozicije, ne praštaju. Zaboravljaju samo da na državnim položajima nema mesta za ličnu mržnju i osvetu jer se tu radi o državi i narodu, a ne o pojedincima. Nezavisna politika Srbije, suverenost i samostalnost u donošenju odluka su, očito, nešto što se predsedniku Republike ne prašta. I dok o njemu snimaju „filmove“, predsednik ne prestaje da radi na dobrobit svoje zemlje i svog naroda. I dok o njemu izmišljaju priče i upućuju mu uvrede, on svojim delima stvara budućnost. Političko neslaganje neistomišljenika je jedno, a tako očigledna mržnja koja se manifestuje u, čak, ugrožavanju bezbednosti i života članova porodice, nešto sasvim drugo, i nedopustivo. Najoštrije osuđujem takvo neprofesionalno postupanje i medija i aktera „filma“ apelujući na svest i savest, koje bi trebalo da su svojstvene ljudima – istakao je Terzić.

INFO 24 / FB: Др Предраг Терзић

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *