Terzić najoštrije osudio naslovnu stranu NIN-a

Skandalozna nalsovna strana nedeljnika NIN privukla je veliku pažnju svih građana, ali i izazvala veliki broj osuda.

Naime, NIN je na svojoj naslovnoj strani objavio fotografiju na kojoj se vidi puška uperena u predsenika Srbije Aleksandra Vučića.

Gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić oglasio na svojoj Facebook stranici povodom naslovne strane NIN-a i najstrože osudio ovakav novinarski postupak.

Posle svakodnevnih pretnji ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, u koje su se „hrabro“ uključili i odbornici kraljevačkog „Lokalnog fronta“ pretivši da će mu „sasuti pet metaka u leđa“, sada i novine, koje pretenduju da budu ozbiljne, na naslovnoj strani pozivaju na ubistvo Aleksandra Vučića.

Frustrirani zbog velike narodne podrške Aleksandru Vučiću i svesni da ih podržava samo ekstremna manjina, predstavnici Saveza za Srbiju se vraćaju oprobanim metodama – pozivima na ubistvo i linč najviših državnih funkcionera! Sada su konačno i najskeptičniji građani shvatili da ne postoji alternativa Vučićevoj vlasti, jer nam Savez za Srbiju nudi jedino nasilje, pretnje i mržnju!

Zato sam apsolutno uveren da će građani Srbije na predstojećim izborima dati apsolutnu podršku Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci – napisao je Terzić.

Katarina Korać / INFO 24 / Fb stranica Др Предраг Терзић

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *