Telekom: Sad je jasno da vlasnici N1 nisu ni hteli dogovor

Odgovor vlasnika N1 televizije, povodom ponude Telekoma Srbija, da emituje N1 kanal besplatno dok traju pregovori oko postizanja konačnog rešenja, pokazuje da vlasnik N1 televizije, zapravo, nikada nije ni bio spreman na dogovor sa Telekomom Srbija. Na ucene ne možemo i nećemo da pristajemo, poručili su iz Telekoma Srbije, posle odluke Junajted grupe da prekine pregovore sa tom kompanijom.

Posle saopštenja Junajted medije da prekida pregovore s Telekomom potpuno je jasno da nikada nisu ni hteli dogovor, konstatovao je Telekom Srbija.

Kako je navedeno u saopštenju, na logičan poslovni predlog Telekoma Srbija da vlasnik N1 televizije dozvoli Telekomu da besplatno emituje taj kanal do postizanja konačnog dogovora, odgovor sa njihove strane je bio – prekid pregovora.

Telekom podseća da je predložio da N1 emituje u četiri puta više domaćinstava, nego što je to bio slučaj do 17. januara ove godine, iako je Junajted medija srpskoj kompaniji isključila sve svoje kanale, uključujući N1 i Sport klub kanale.

Na ucene ne možemo i nećemo da pristajemo, poručili su iz Telekoma Srbije, navedeno je u saopštenju.

Junajted medija (UM) je ranije danas saopštila da prekida pregovore sa Telekomom zato što je to preduzeće jutros saopštilo da UM pokušava da ih reketira previsokim cenama za emitovanje N1, 22 puta većim nego za Pink, na primer, kao i da je ponudilo da emituje N1 televiziju za korisnike Telekoma i Supernove N1 besplatno, sve dok traju pregovori.

UM je te navode navela kao povodom za prekid pregovora sa Telekomom.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *