Stefanović: Podrška privrednicima, fokus na privatnom sektoru

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je privrednicima i poljoprivrednicima u naselju Leštane da samo jaka i stabilna vlast može da garantuje da će o ekonomskim problemima razmišljati svakoga dana, a ne jednom nedeljno, mesečno ili samo pred izbore.

On je istakao da privreda ne može da postoji samostalno, samo u jednoj opštini ili jednom gradu, već ili funkcioniše na teritoriji cele zemlje ili ne funkcioniše.

„Privredu ili podržavate na način kako to kažu privrednici ili pravite grešku. Ono što jeste dobro u politici Aleksandra Vučića, jeste to što on dobro osluškuje to što kažu oni koji zapošljavaju ljude. To možete da vidite po aktivnostima koje preduzima, ne samo sada već u proteklih nekoliko godina, kada smo se koncentrisali pre svega na privatni sektor“, poručio je Stefanović.

Rekao je da je nemoguće privući ljude u privatni sektor, ako je pomoć javnom sektoru veća i istakao da SNS hoće da te stvari menja.

„Očekujemo od vas podršku 21. juna, jer podrška listi “Aleksandar Vučić – Za našu decu“ znači stabilnu vlast“, rekao je Stefanović, koji je i potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova.

On se osvrnuo i na posledice epidemije korona virusa za koju je rekao da je usporila tok privrede.

„Videćete u narednih nekoliko meseci, teška ekonomska situacija čeka mnoge zemlje, pogotovu one koje zavise od turizma. One će biti teško pogođene i videćete koliko će ekonomije tih zemalja padati“, rekao je Stefanović u Leštanima.

INFO 24 / Tanjug / Foto: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *