Stefanović: Bezbednost u Vrnjačkoj Banji na izuzetno visokom nivou!

Stefanović se danas sastao i sa predsednikom opštine Bobanom Đurovićem.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović ocenio je danas, prilikom posete Policijskoj stanici Vrnjačka Banja, da je bezbednost u ovoj opštini na izuzetno visokom nivou.

„Razgovarao sam sa policijskim službenicima o rekonstrukciji zgrade u kojoj su smešteni i policija i vatrogasci-spasioci, o novoj opremi i vozilima za pripadnike Sektora za vanredne situacije, ali i o svemu što možemo da uradimo da bezbednost bude očuvana, a usluge koje pružamo građanima budu što brže i kvalitetnije“ rekao je Stefanović.

Stefanović se danas sastao i sa predsednikom opštine Bobanom Đurovićem. On je istakao da Vlada i MUP imaju dobru saradnju sa ovom lokalnom samoupravom i da je na današnjem sastanku razmatrana mogućnost uvođenja video-nadzora koji bi pokrivao ključne saobraćajnice i škole.

„Država će se truditi da nastavi sa ulaganjem u putnu infrastrukturu i druge projekte, koji će omogućiti da stanovnici Vrnjačke Banje imaju još kvalitetniji život. Dobra ekonomska politika predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i Vlade daje rezultate i to je vidljivo i kroz privlačenje investicija u našu zemlju i kroz kvalitetniji život građana Srbije“ poručio je Stefanović.

alo.rs/INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *