Stefanović: Beogradski UKP među vodećima u regionu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) za grad Beograd u poslednjih nekoliko meseci pokazali izuzetnu efikasnost, ističući da zauzimaju vodeće mesto u regionu po rešavanju najtežih krivičnih dela.

Rezultatima i radom poslali jasnu poruku građanima Srbije da su bezbedni i da njihova policija brine o njima svakoga dana, naglasio je Stefanović tokom posete beogradskom UKP-u, saopšteno je iz MUP-a.

Ukazao je da danas svi mogu da vide konstantan napredak u opremanju i modernizaciji policije istakavši i važnost uvođenja novih informatičkih i tehničkih sistema u rad.

„Novi sistem koji će se koristiti na vozilima, kako kriminalističke policije, tako i Interventne jedinice 92, a koji podrazumeva savremene kamere koje omogućavaju direktnu pretragu tablica vozila koja su pod potragom, olakšaće posao pripadnicima policije, ubrzaće njihov rad i povećati efikasnost“, najavio je Stefanović.

Zahvalio je svim pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd na požrtvovanom danonoćnom radu koji je, kako je rekao, doprineo da naše ulice budu bezbedne, deca sigurna i da se zaplene narkotika stalno povećavaju.

INFO 24 / Tanjug / Foto: Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *