Stefanović apelovao na građane da javljaju informacije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović apelovao na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave nadležnima i pomognu da se pronađe devojčica Monika Karimanović. U potragu uključeni i helikopteri, ekipe sa psima tragačima, dronovi, termovizijske kamere…

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova završili su sastanak na kome su utvrdili opeartivne planove za rad tokom noći.

Stefanović je rekao da policija proverava informacije koje javljaju građani, kao i da su angažovane sve jedinice policije.

Prema njegovim rečima, u toku je potraga i u nju je angažovan veliki broj ljudi koji, kako je rekao, žele da se reši ovaj slučaj.

Više stotina policajaca, kao i Žandrmerija, čak i jedan deo kolega iz Granične policije su se organizovale i došle i sa termovizijskim uređajima i dronovima. Hoću da se zahvalim i udruženjima lovaca. Veoma je važno da nađemo Moniku što pre, da bi se vratila svojim roditeljima – rekao je Stefanović.

Devojčica Monika Karimanović (12) nestala je 20. decembra ujutru, a sumnja se da ju je na putu od kuće do škole u niškom selu Suvi Do oteo Ninoslav Jovanović, poznatiji javnosti kao Malčanski berberin. Potraga za devojčicom i Malčanskim berberinom u selima oko Knjaževca je u toku.

INFO 24 / Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *