Stari saborci u novoj kampanji

Delu opozicije okupljene oko Dragana Đilasa ne odgovara da se na čelu Vlade i Srbije nalaze odgovorni ljudi prevođeni Aleksandrom Vučićem koji štite Srbiju i bore se protiv kriminala, korone, korupcije i svih pošasti.
Onda su sasvim logični postupci Dragana Đilasa i njegovih saradnika i njegovog zamenika Borka Stefanovića i putovanje u SAD ne bi li tamo našao među albanskim lobistima, svojim saborcima i tajkunima način kako da se bori protiv Srbije.
Kada se Đilas bori protiv Srbije, on se prvenstveno bori i protiv Aleksandra Vučića koji štiti Srbiju.
Onda kada se Đilas uplaši, pošto ga narod u Srbiji neće, mora da traži regionalnu i međunarodnu podršku. Mora da traži međunarodnu podršku, jer najveća količina njegovog novca se nalazi izvan Srbije. A ono što taj novac veže sa Srbijom, to je, da taj pripada građanima Srbije. Zašto? Zato što je taj novac otet od građana Srbije, ali nije otet za godinu dana. To je oteto u jednom periodu od nekih osam, devet godina, jer Dragan Đilas je obavljao više funkcija. Istakao se on i vodeći nekakvu Narodnu kancelariju kod Borisa Tadića, pa je bio ministar za nacionalni investicioni plan, potom i gradonačelnik.
Tako da tu moramo da razumemo Dragana Đilasa, ali i njegove saborce.
Stari saborci u novoj kampanji.
Naravno, da bi on imao jaču podršku što se tiče inostranstva, uvek tu mora da aktivira Borka Stefanovića. To je isti onaj Stefanović koji je bio politički direktor Ministarstva spoljnih poslova, kad je na čelu te institucije bio Vuk Jeremić.
Ne zaboravimo da je on bio najgori u istoriji pregovarač što se tiče rešavanja sudbine Kosova i Metohije.
Imamo jednu koaliciju gde su i Đilas, i Stefanović, i Jeremić, ali za njihovu podršku njima trebaju i njihovi aktivisti i plaćenici koji više borave u Srbiji od njih, tu je naravno, pa sada svoju ulogu ima i Marinika Tepić i Miroslav Aleksić i ovaj njihov novi politički adut Zdravko Ponoš i svi drugi njihovi saborci, kao i ovi iz pokreta “Ne davimo Beograd”.
Svi oni ne mogu da dođu na vlast bez izbora zato što je Srbija demokratska država i u Srbiji odlučuje narod.
Može Draganu Đilasu da smeta Vučićeva borba i za Kosovo i Metohiju i srpski narod na Kosmetu, i sjajna borba protiv korona virusa, i borba za jačanje ekonomije, ali je narod taj koji odlučuje.
Uveren sam i u ubeđen da će narod pobediti i naredne godine.
A pobeda naroda je pobeda Aleksandra Vučića i SNS.

Uglješa Mrdić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet