Srpska zastava u Jerusalimu

Vučić objavio i fotografiju sa projekcijom srpske zastave na zidinama Starog grada i natpisa „Dobrodošli u Jerusalim“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, objavio je na Instagramu zajedničku fotografiju sa svetskim državnicima posle svečane večere koju je u čast održavanja Petog svetskog foruma o Holokaustu „Sećanje na Holokaust – borba protiv antisemitizma“ organizovao predsednik Izraela.

Vučić je na nalogu „budućnostsrbijeav“ sinoć objavio i posebnu fotografiju na kojoj se rukuje sa izraelskim predsednikom Ruvenom Rivlinom.

Vučić je takođe objavio i fotografiju sa projekcijom srpske zastave na zidinama Starog grada i natpisa „Dobrodošli u Jerusalim“.

„Hvala na divnoj dobrodošlici!“, napisao je predsednik uz tu fotografiju.

Svečanoj večeri, koju je organizovao izraelski predsednik, prisustvovalo je oko 40 svetskih lidera, a Vučić je objavio i fotografije susreta sa više državnika – sa predsednikom vlade Izraela Benjaminom Netanjahuom i predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, predsednicima Jermenije i Kipra, Armenom Sarkisijanom i Nikosem Anastasijadesom, kao i predsednikom Grčke Prokopisom Pavlopolusom.

Na još jednoj forografiji sa večere, Vučić razgovara sa predsednikom Bugarske Rumenom Radevim, premijerom Češke Andrejem Babišem.

INFO 24 / Tanjug

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *