SRBISLAV FILIPOVIĆ, narodni poslanik: I ako mi prete, iz sve snage nastavljam da podržavam politiku Aleksandra Vučića!

Iza pretnji vešanjem i ubistvom na društvenim mrežama, koje su, između ostalih, upućene i narodnom poslaniku Srpske napredne stranke, Srbislavu Filipoviću, stoji, kako sam kaže, ekipa na čelu sa Đilasom i Obradovićem,  izjavio je za INFO 24 ovaj poslanik i dodao:

„Nakon brojnih pretnji, koje dobijaju kako predsednik Aleksandar Vučić, potom ministar policije, Nebojša Stefanović, Vladimir Đukanović , ali i drugi dobronamerni, pristojni i čestiti ljudi, koji vode Srbiju u pravom smeru i pravcu, moram da istaknem da sam i ja, već tri dana za redom, dobijao pretnje od onih ljudi koji žele da naruše stanje u našoj zemlji i koji pokušavaju da zaustave Srbiju i pokušavaju da obnove vreme pljačke i korumpcije u Republici Srbiji“, izjavio je za INFO 24 Srbislav Filipović, narodni poslanik Srpske napredne stranke. On ističe da te pretnje nisu namenjene njemu kao Srbislavu Filipoviću, već su namenjene Aleksandru Vučiću i njegovoj politici suzbijanja kriminala i korupcije.

Filipović dalje navodi da je cilj pretnji koje su upućene njemu  i njegovim  kolegama  taj da se zaustavi Srbija, da se zaustavi njen napredak, ali i da se Srbija prepozna, kako unutar sebe, tako i u međunarodnom faktoru kao zemlja koja je nestabilna i u kojoj se dešavaju, kako Filipović naglašava, čudne stvari.

Foto: printscreen

„Ja sam neko ko će se protiv toga iz sve snage boriti i neću dozvoliti da me u toj borbi, za bolju i uspešniju Srbiju, pokolebaju vucibatine i kriminalci, oni koji su ovu zemlju zadužili i ljude proterivali iz Srbije, i koji najavljuju da će zatvarati medije i koji tuku novinare i prete vešanjem. Protiv njih ću se boriti svakog dana i neće nikakve pretnje moći da me na tom putu zaustave. Iz sve snage ću nastaviti da podržavam politiku Aleksandra Vučića i borbu protiv kriminala i korupcije, koju u našoj zemlji sprovodi Nebojša Stefanović“, naglašava narodni poslanik.

Upitan da li se plaši za svoj, ali i život svoje porodice, Filipović odgovara:

„Svakako da mi, kao porodničnom čoveku i ocu dve ćerke, nije ni malo prijatno kada mi prete vešanjem i ubistvom, da, kako kažu, biram bander.  Ali mene prema mojoj deci i drugoj deci koja žive u Srbiji,  obavezuje želja da im pomognem, želja da budem deo jednog sistema, koji čini sve što je moguće da ovu zemlju izvučemo iz krize i iz onog blata u koje nas je oteralo „žuto preduzeće“. Nećemo dozvoliti nikome, ni ja ni moje kolege, da nas pokolebaju u toj borbi i u njoj ćemo istrajati, podržavajući Aleksabdra Vučića i nećemo sasvim sigurno dozvoliti da lopovi, kriminalci i tajkuni  ponovo zasednu na vrh države i da vode ovu našu zemlju i da nastave da je pljačkaju“, naglašava Srbislav Filipović.

Nada Dželebdžić / INFO 24

One thought on “SRBISLAV FILIPOVIĆ, narodni poslanik: I ako mi prete, iz sve snage nastavljam da podržavam politiku Aleksandra Vučića!

  1. Podrzavam Vas stav i molim da povedete istragu o lopovluku u drzavi i kaznite pocinioce! Lopve u zatvor !!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *