Srbija neće biti logor za nepodobne

U redovima opozicije su velike i oštre reči uvek bile u modi i to je jedna od karakteristika opozicionog govora. Uslovno rečeno, opozicionar nema veliku odgovornost za ono što će reći, ako se koliko toliko drži nekih normi i moralnih načela.

Tu i imamo problem danas, jer ono što sebe u Srbiji vidi kao nosioca na tapiju opozicionog delovanja nema nikakvu granicu, niti moralna načela i misle da se i bukvalno može, mora i sme gaziti i preko mrtvih radi dolaska na vlast. To je današnja ozbiljna bolest srpske opozicije. U svojim nastupima gube kompas potpuno, pa misle da su oni ti koji podižu optužnice, sude i presuđuju svakome ko ne misli kao oni, tj. svakome ko neće da igra po pravilima najvećeg lopova u Srbiji Dragana Đilasa.

Nemaju pardona ni u čemu. Bez stida i blama oni govore o moralu- Bez trunke crvenila na licu oni pričaju o poštenju i to posle svih stotina miliona pokradenih od naroda, posle onoliko pronađenih računa van Srbije i desetina miliona na tim istim računima.

Oni u tim svojim kolima nemaju ni kočnice, jer malo po malo i čujemo kako neko mora biti obeše, silovan ili proteran iz zemlje kad oni jednog dana dođu. Ne daj Bože da se to zlo povampiri i nekim čudom dođe na vlast želim da vam kroz ovaj tekst prikažem deliće te Srbije, jer jedno od njihovih obećanja jeste da će sve vratiti na staro i uništitit sve urađeno do sad. Šta to znači?

To znači da će nezaposlenost sa sadašnjih 8 ili 9 odsto otići odmah u roku od 6 meseci na preko 25 odsto. Njihov dan posle znači za fabrike zatvranje, konfiskaciju imovine investitorima i ostanak bez posla preko pola miliona ljudi. Taj mračni dan posle znači da dinar više neće biti stabilan ni sekunde, pa možemo očekivati da ode i preko 200. Njhiova krvava pobeda znači da će početi bukvalno krvavi obračun sa svima koji smo ikada i jednu reč rekli o njihovom lopovluku. Lustracija za njih znači vešanje na bandere na Terazijama i po svim opštinama u Srbiji.

Ono što oni nazivaju procvatom znači da će se radno mesto nalaziti samo ako imaš da platiš harač Đilasu i njegovim razbojnicima. Za žene i decu njhova pobeda znači ogroman porast nasilja u porodicama gde će žena prolaziti po primeru bivše supruge Đilasa koja je pretrpela jezive batine i molila se Bogu da joj ne odrubi glavu motornom testerom. Svi nesporazumi će se njhovim dolaskom rešavati testerama i vešalima.

Kad oni uzmu Beograd možete da računate nauništavanje fasada, na rušenje Trga Republike, na uništavanje ulica, trotoara, tramvajskih šina, na povratak na stare autobuse, na neke nove krpene Terazije, majke mogu da računaju da će im davanja od grada kasniti, penzioneri ne treba ni čemu dobrom da se nadaju jer su oni za njih društvena smetnja i talog koji treba uništiti, lekari mogu da pakuju kofere i odlaze, neposlušni policajci neće smeti Đilasa i 40 razbojnika da zaustave ni u snu…

To je samo delić onoga što čeka Beograd, ako oni pobede. A zamislite Niš bez ovih 7 fabrika… Zasmislite Pančevo i Novi Sad bez skoro otvorenih fabrika… Zamislite Torlak koji bi bio konačno uništen… Zamislite kako ti razbojnici pokreću nove Hetrlende… Zasmislite nove pljačka kroz ekologiju kakva je bila pljačka od 200 miliona evra koju je sproveo Dulić i tako očistio srpske račune… Zamislite da Srbijom vladaju ubice, kriminalci, reketaši i da im niko ne može ništa… Zamislite redove mladih koji se sa suzama u očima opraštaju od roditelja i svog kraja i odlaze negde u nepoznato, jer Srbija tada više nije njihova već tajkunska država…

Zamislite kako organizuju akcije rušenja mostova, zatrpavanja tunela, uništavanja puteva… Zamislite kako ruše bolnice i kliničke centre… Samo zamislite sve ovo.

A Srbija!? Gde je ona!? Srbiju bi oni pretvorili u veliki loor za sve one koji se tome budu opirali i sve one koji su ikada reč izgovorili protiv njih. Srbija bi bila njhov krvavi Raj, a za normalne i obične ljude kao najgori pakao iz koga se želi i mora pobeći.

Ja to neću ni da zamišljam. Zato Srbiju moramo sačuvati! Za svu našu decu, za sve bake i deke, za sve koji u nju sa radošću dolaze, za sve dobre i pristojne ljude. Sačuvaćemo je! 

Srba Filipović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

süperbetin giriş - Dumanbet -

Dinamobet