Socijalistička partija Srpske proslavila treći rođendan

Svečanim prijemom i prigodnim programom, Socijalistička partija Srpske obeležila je tri godine postojanja. Svečanom prijemu prisustvovali su funkcioneri i članovi SPS-a, kao i mnogi ugledni gosti iz Srpske i Srbije.

Prilikom obraćanja novinarima, Goran Selak, lider SPS-a, čestitao je svim članovima SPS-a godišnjicu osnivanja partije, kao i dosadašnje uspehe.

“Hvala svim članovima SPS-a na dosadašnjem iskrenom zalaganju. U nove pobede krećemo već danas, složni, optimistični i sa spoznajom da smo na pravom putu. Proslavljamo danas i naše izborne pobede i dostignuća koja smo postigli sa našim narodom, zbog kojeg i postojimo. Narod je prepoznao vrednost naše ideje, koja će svoj puni kapacitet ostvariti u godinama pred nama”, izjavio je lider SPS-a.

Prema rečima predsednika Selaka, SPS je mlada politička organizacija, koja je zaživela u narodu, izborila se za parlamentarni status i koja sa još većom energijom dočekuje naredne Lokalne izbore.

“Zahvaljujući dobrom izbornom rezultatu, SPS preuzima deo političke odgovornosti u izvršnoj vlasti Republike Srpske. Ulazak u vlast predstavlja način da bi se ostvarili programski i ideološki ciljevi i opravdalo poverenje građana. SPS je porodica kvalitetnih, odgovornih i vrednih ljudi, koji će na najbolji način odgovoriti izazovima na novim zadacima”, poručio je predsednik SPS-a.

Selak dodaje da će SPS svoje politike zasnivati na svakodnevnoj borbi za očuvanje dejtonskog položaja Republike Srpske i borbi za socijalno – ekonomski preporod celog društva. 

Svečanom prijemu povodom treće godišnjice SPS-a, prisustvovali su i potpredsednik Pokreta socijalista i poslaniku u Narodnoj skupštini Srbije, Bojan Torbica, šef kancelarije EU u Banjoj Luci, predstavnici DEMOS-a, SNSD-a, gradonačelnik Banja Luke, predsednik Skupštine grada Banja Luka i druge ličnosti iz sveta sporta, kulture i privrede.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *