SNS Užice: Novi tim koji pobeđuje

Užički naprednjaci predstavili su danas  građanima svoj plan i program i u neposrednim razgovorima sa njima, dali niz konkretnih predloga – šta je to što će novi tim ispred Srpske napredne stranke učiniti za svoj grad i bolji život svih.

Grad Užice rešilo je pitanje vodosnabdevanja, a u narednom periodu  rešiće i aerozagađenje, kroz razne akcije poput subvencija za energetsku efikasnost domaćinstava i javnih objekata, u vidu nabavki kotlova i izgradnje izolacionih fasada. I gasifikacija mora da bude brža, a grad Užice treba i biće grad zelenila.

SNS Štand
Foto: INFO 24

 „Danas razgovaramo sa našim sugrađanima , a svaki razgovor sa njima  za nas je dragocen. Svako njihovo pitanje, predlog i problem je pravac koga ćemo se čvrsto držati nakon završenih izbora 21. juna. Jer, od toga dana ovaj grad će voditi potpuno novi tim odgovornih, savesnih i požrtvovanih ljudi“, naglasila je  dr Jelena Raković Radivojević, prva na listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ Užice.

Užičani očekuju i bolju zdravstvenu zaštitu, poručila je prva sa liste i dodala da se već radi projekat detaljne rekonstrukcije gradske bolnice, vredan 20 miliona eura. Ispovremeno, biće nabavljena i nova potrebna oprema. Užički naprednjaci poručili su da novi tim ove stranke ima plan, strategiju i pre svega stručne ljude, a ostali prioriteti za rešavanje problema biće pre svega nova parking mesta i brži i efikasniji radovi koji se izvode.

SNS Štand
Foto: INFO 24

„ Bez obzira što je krajnji ishoh ovih radova pre svega zadovoljstvo građana kvalitetom izvedenih radova, stoji činjenica  da te iste građane, pre svega, iritira ružina trajanja radova. dakle, svi budući radovi moraju se izvoditi ekspeditivnije i u što kraćim rokovima. Imamo i pitanje uređenja gradske plaže i čitav niz kompleksnih pitanja  vezanih za to. Na svemu ovome intezivno će se raditi i to odmah nakon formiranja gradske vlasti“, kaže Petar Todosijević, lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ Užice.

Todosijević je nagasio da je veoma bitno to što građani Užica prepoznaju da jedino ova lista ima kapacitet i snagu da reši sva pomenuta pitanja, uz nesebičnu pomoć srpske Vlade. 

„ Decenijama Užičani i užička privreda čekaju autoput. U jednom momentu je delovalo da je za moju generaciju to samo nedosanjani san. Svedoci smo da je do pre nekoliko godina taj autoput bio udaljen od Užica 180 kilometara, danas je to 60, a krajem sledeće godine biće udaljen samo 25 kilometara. I tu se ne staje, jer autoput se gradi do Užica i Kotromana. A užička privreda će znati da iskoristi tu šansu i da još jače povuče ovaj grad napred“, naglasio je Joviša Starčević, lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ Užice.

Tim koji će nakon izbora voditi grad Užice, naglasio je Starčević, učiniće sve da javni sektor bude na usluzi svim građanima i privredi grada, i da se u Užicu obrazuju mladi ljudi, koji su neophodni za dalji razvoj užičke privrede.

Za INFO 24 iz Užica, Nada Dželebdžić, Foto: INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *