SNS Kragujevac: Vodićemo računa o tome da se svaki deo grada ravnomerno razvija

Prvi na listi Srpske napredne stranke “Aleksandar Vučić – Za našu decu.”, Nikola Dašić, sa svojim timom posetio je Drenovac, Korićane u Uglješnicu. Dašić je razgovorao sa meštanima ovih naselja o tome šta je urađeno u prethodnom periodu, ali i o problemima koje imaju žitelji ovih kragujevačkih naselja.

Drenovac

Imajući u vidu problem sa vodosnabdevanjem u Drenovcu, Dašić je rekao da se u narednom periodu očekuje rešavanje ovog gorućeg pitanja, i to zahvaljujući projektu nove kompletne vodovodne i kanalizacione mreže, kojim će sva naselja biti obuhvaćena.On je podsetio da su se posle procesa konsolidacije konačno stekli uslovi da se asfaltiraju gradski i seoski putevi, obnovljena je mahnizacija i grad konačno pruža sve komunalne usluge.

Korićani

U prilog tome govori i podatak da je od septembra prošle godine asfaltirano više od 80 ulica, među kojima i ulice Slavka Krunića, Boračka, Poručnika Spasića i Mašare kao i Aleše Beblera u Korićanima, dok su žitelji Uglješnice konačno dobili asfalt u Liparskoj, Kanicovoj, ulici Ljubice Ivošević i Vladike Valerijana.

Uglješnica

U naselju Uglješnica, zadovoljni građani dočekali su Nikolu Dašića, koji je sa svojim timom predstavio buduće planove i projekte, govoreći da će se voditi računa o tome da se svaki deo grada ravnomerno razvija za dobrobit svih nas i naše dece. 

„Mi smo jedan tim – Srpska napredna stranka. Mogu da vam obećam  da će tim Srpske napredne stranke u naredne četiri godine vama biti uvek na raspolaganju. Ne zaboravite da je grad Kragujevac po broju stanovnika četvrti u Srbiji. Po važnosti možda i prvi jer je odavde je uvek sve počinjalo i ovde se sve završavalo. Napravimo Kragujevac gradom koji je drugi u Srbiji, koji ima dobru komunikaciju sa Vladom Republike Srbije. Ja ću biti najsrećniji kao gradonačelnik koji je obezbedio dobre izborne rezultate za Kragujevac, koji će nam doneti nove infrastrukturne projkte, nove domove zdravlja, nove škole“, rekao je Nikola Dašić, prvi na listi Srpske napredne stranke “Aleksandar Vučić – Za našu decu.”, u svom obraćanju meštanima Uglješnice.

Ono što karakteriše ovu kampanju je timski rad, jer samo na taj način možemo da dođemo do rezultata, kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou, rekao je Dašić i dodao da će tim ljudi u lokalnoj administraciji biti na usluzi, uvek spreman da odgovori svim zahtevima građana.

Za INFO 24 iz Kragujevca, Nada Dželebdžić / Foto: INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *