Smatrao sam da je važno da obavestim javnost o stanju svoga sina

Jedino čemu se nadam je da će moj sin dočekati da ode na sajam, rekao Vučić na pitanje novinara o stanju njegovog sina Danila koji je zaražen virusom korona i smešten na Infektivnu kliniku.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio da je smatrao da je važno da obavesti javnost da je njegov sin Danilo zaražen korona virusom.

Vučić je podsetio da pre dva meseca, kada se on nije dobro osećao, nije želeo da obaveštava javnost, ali da su potom društvene mreže bile pune vesti o tome, te da je sada shvatio da treba da obavesti javnost o zdravstvenom stanju sina, u jednoj rečenici.

„Smatrao sam da je važno da obavestim ljude da je moj 22-godišnji sin zaražen i više ni reč nisam rekao. Jedino što se nadam, to je da ću dočekati da ode na Sajam, posle sajma će ići kući“, rekao je Vučić.

Predsednik je tako odgovorio na pitanje da li smatra da su pojedini mediji, i provladini i opozicioni, koji prethodnih dana nisu poštovali privatnost Vučićeve porodice i bavili se zdravstvenim stanjem njegovog sina Danila, koji je zaražen korona virusom, prešli granicu dobrog ukusa, ali i prekršili osnove novinarskog kodeksa.

Vučićev sin Danilo zaražen je korona virusom, a klinička slika je takva da se leči na Infektivnoj klinici u Beogradu.

INFO 24

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *