SKUP PODRŠKE SRBIMA NA KOSOVU I METOHIJINikola Dašić: Srbija ne sme više da ćuti,a Kragujevac ima pravo da kaže – DOSTA JE BILO

Juče je u Kragujevcu održan skup podrške Srbima na Kosovu i Metohiji.

Kragujevac je podržao nameru udruženja Ibarski Kolašin, da se iz srca Srbije pošalje podrška braći i sestrama na Kosovu i Metohiji.

– Srbija ne sme više da ćuti, a Kragujevac ima pravo da kaže – Dosta je bilo. Srbija mora da ustane, da digne glas, ulice Srbije moraju da budu prepune i da pokažemo svetu da ne mogu više to da nam rade. Poručujemo iz Kragujevca – nećemo dozvoliti da strada nijedno srpsko dete, nijedna žena, nijedan čovek koji traži mir i želi slobodno da živi na vekovnoj srpskoj zemlji.
Danas imamo neophodno srpsko jedinstvo koje prezentuje Aleksandar Vučić koga je narod izabrao. On to neće dozvoliti kao predsednik Republike, koji neprestano poziva na mir, na dijalog. Učinićemo sve da pomognemo našoj braći na Kosovu i Metohiji. Međunarodnu zajednicu još jednom pozivamo da poštuje rezoluciju 1244, da poštuje međunarodno pravo, ono što je naš narod teškom mukom platio svojim životima. Nema povlačenja i nema predaje, Kosovo je srce Srbije, izjavio je gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *